Statistics:
Visits: 990 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Placinta cu prune
Q: | Intreaba despre Placinta cu prune |
Ingrediente
400 g faina, 150 g unt, 200 g zahar, 100 ml lapte, 4 oua, 1/2 pachet praf de copt, 600 g prune, 50 g zahar pudra.
Mod de preparare
Intr-un castron se amesteca galbenusurile cu zaharul, se adauga faina, laptele si praful de copt, iar la urma albusurile batute spuma, amestecandu-se usor.
Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt si pudrata cu faina, se aseaza deasupra prunele desfacute in doua fara samburi si cu partea taiata in sus. Se coace la foc potrivit pana ce aluatul care s-a ridicat intre prune s-a rumenit.
Se taie calda si se presara cu zahar pudra.
400 g faina, 150 g unt, 200 g zahar, 100 ml lapte, 4 oua, 1/2 pachet praf de copt, 600 g prune, 50 g zahar pudra.
Mod de preparare
Intr-un castron se amesteca galbenusurile cu zaharul, se adauga faina, laptele si praful de copt, iar la urma albusurile batute spuma, amestecandu-se usor.
Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt si pudrata cu faina, se aseaza deasupra prunele desfacute in doua fara samburi si cu partea taiata in sus. Se coace la foc potrivit pana ce aluatul care s-a ridicat intre prune s-a rumenit.
Se taie calda si se presara cu zahar pudra.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 06 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :