Statistics:
Visits: 821 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Clatite cu carne de pasare
Q: | Intreaba despre Clatite cu carne de pasare |
Ingrediente :
Făină 600 g, oua 6 buc, lapte 1,6 l, sifon 300 ml, carne de pasăre 700 g, ceapă 300 g, ulei 250 g, piper, sare.
Din făină, ouă, lapte, sifon şi puţină sare se prepară o cocă de clătite, care se lasă să se odihnească, apoi se fac foile de clătite. Carnea de pasăre se trece de două ori prin maşina de tocat. Ceapa se taie mărunt, se căleşte în ulei, se adaugă carnea şi se călesc impreună circa 25 min., adăugandu-se din cand in cand cate puţină apă, apoi se trece din nou prin maşina de tocat şi se potriveşte gustul cu sare şi piper. Se umplu foile de clătite cu această compoziţie, se rulează, se aşează clătitele într-un vas de cuptor uns cu ulei şi se baga la cuptor timp de 10 minute.
Făină 600 g, oua 6 buc, lapte 1,6 l, sifon 300 ml, carne de pasăre 700 g, ceapă 300 g, ulei 250 g, piper, sare.
Din făină, ouă, lapte, sifon şi puţină sare se prepară o cocă de clătite, care se lasă să se odihnească, apoi se fac foile de clătite. Carnea de pasăre se trece de două ori prin maşina de tocat. Ceapa se taie mărunt, se căleşte în ulei, se adaugă carnea şi se călesc impreună circa 25 min., adăugandu-se din cand in cand cate puţină apă, apoi se trece din nou prin maşina de tocat şi se potriveşte gustul cu sare şi piper. Se umplu foile de clătite cu această compoziţie, se rulează, se aşează clătitele într-un vas de cuptor uns cu ulei şi se baga la cuptor timp de 10 minute.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 15 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :