Statistics:
Visits: 899 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Budinca de cartofi cu sunca II
Q: | Intreaba despre Budinca de cartofi cu sunca II |
Ingrediente :
Cartofi 1,5 kg, unt 100 g, lapte 250 ml, ouă 5 buc, şuncă presată 200 g, caşcaval 150 g, nucşoară, sare.
Mod de preparare :
Cartofii se curăţă de coajă, se taie în patru, se fierb în apă cu sare, se scurg, se trec prin maşina de tocat sau prin sită, se amestecă cu 50 g unt, lapte, sare, nucşoară măcinată, gălbenuşurile, 100 g caşcaval şi şunca tăiată julien sau data prin maşina de tocat, iar la sfârşit se încorporează albuşurile bătute. Se pune această compoziţie într-un vas de cuptor uns cu unt, se presară pe deasupra restul de caşcaval şi se stropeşte cu unt topit şi se baga vasul la cuptor pentru gratinare.
Cartofi 1,5 kg, unt 100 g, lapte 250 ml, ouă 5 buc, şuncă presată 200 g, caşcaval 150 g, nucşoară, sare.
Mod de preparare :
Cartofii se curăţă de coajă, se taie în patru, se fierb în apă cu sare, se scurg, se trec prin maşina de tocat sau prin sită, se amestecă cu 50 g unt, lapte, sare, nucşoară măcinată, gălbenuşurile, 100 g caşcaval şi şunca tăiată julien sau data prin maşina de tocat, iar la sfârşit se încorporează albuşurile bătute. Se pune această compoziţie într-un vas de cuptor uns cu unt, se presară pe deasupra restul de caşcaval şi se stropeşte cu unt topit şi se baga vasul la cuptor pentru gratinare.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 30 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :