Statistics:
Visits: 880 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Farsit cu carne de gasca
Q: | Intreaba despre Farsit cu carne de gasca |
Ingrediente :
Carne de gască 1 kg, franzelă 200 g, ceapă 150 g, usturoi 20 g, verdeaţă 2 leg, cimbru 1/2 fir, ulei 75 g, ouă 2 buc, slănină afumată 100 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Se dezosează carnea de gască şi se dă prin maşina de tocat împreună cu franzela înmuiată în apă şi stoarsă bine. Se adaugă verdeaţa tocată, usturoiul pisat, ceapa tocată mărunt şi călită în ulei, ouăle, cimbrul, piperul şi sarea. Se amestecă totul bine şi se aşează compoziţia într-o tavă tapetată cu felii de slănină şi se dă tava la cuptor timp de 50-60 min. Se mănâncă cu garnituri de legume şi salate. Farsitul se poate minca şi rece.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de gască 1 kg, franzelă 200 g, ceapă 150 g, usturoi 20 g, verdeaţă 2 leg, cimbru 1/2 fir, ulei 75 g, ouă 2 buc, slănină afumată 100 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Se dezosează carnea de gască şi se dă prin maşina de tocat împreună cu franzela înmuiată în apă şi stoarsă bine. Se adaugă verdeaţa tocată, usturoiul pisat, ceapa tocată mărunt şi călită în ulei, ouăle, cimbrul, piperul şi sarea. Se amestecă totul bine şi se aşează compoziţia într-o tavă tapetată cu felii de slănină şi se dă tava la cuptor timp de 50-60 min. Se mănâncă cu garnituri de legume şi salate. Farsitul se poate minca şi rece.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :