FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 967
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Piept de gasca cu legume si masline

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Piept de gasca cu legume si masline

 Q:   Intreaba despre Piept de gasca cu legume si masline       
Piept de gasca cu legume si maslineIngrediente :

Piept de gască 1 kg, unt 100 g, ceapă 100 g, zarzavat de supă 200 g, făină 30 g, bulion de tomate 20 g, ciuperci 200 g, măsline 150 g, roşii 300 g, vin alb 100 ml, verdeaţă 1 leg, lămaie 75 g, piper, sare.

Mod de preparare :

Pieptul de gască se taie felii subţiri, se bat uşor cu pumnul, se sărează şi se prăjesc în unt. În untul rămas se căleşte ceapa tocată şi zarzavatul de supă dat pe răzătoare. După ce legumele s-au călit, se adaugă făina, se stinge cu bulion desfăcut în apa, se lasă să fiarbă 30 min., se pasează sosul prin sită, se potriveşte gustul cu piper şi sare şi se pun în sos bucăţile de carne. Se adaugă ciupercile tăiate julien şi călite în unt, roşiile curăţate de pieliţă şi seminţe, măslinele care au fost fierte 45 min. şi vinul. Se aşează pe deasupra felii de lămaie şi se dă vasul la cuptor timp de 20 min. La servit se presară cu verdeaţă.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: pasare, gasca, ciuperci, masline, rosii, vin



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 12 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :