Statistics:
Visits: 967 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Piept de gasca cu legume si masline
Q: | Intreaba despre Piept de gasca cu legume si masline |
Ingrediente :
Piept de gască 1 kg, unt 100 g, ceapă 100 g, zarzavat de supă 200 g, făină 30 g, bulion de tomate 20 g, ciuperci 200 g, măsline 150 g, roşii 300 g, vin alb 100 ml, verdeaţă 1 leg, lămaie 75 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Pieptul de gască se taie felii subţiri, se bat uşor cu pumnul, se sărează şi se prăjesc în unt. În untul rămas se căleşte ceapa tocată şi zarzavatul de supă dat pe răzătoare. După ce legumele s-au călit, se adaugă făina, se stinge cu bulion desfăcut în apa, se lasă să fiarbă 30 min., se pasează sosul prin sită, se potriveşte gustul cu piper şi sare şi se pun în sos bucăţile de carne. Se adaugă ciupercile tăiate julien şi călite în unt, roşiile curăţate de pieliţă şi seminţe, măslinele care au fost fierte 45 min. şi vinul. Se aşează pe deasupra felii de lămaie şi se dă vasul la cuptor timp de 20 min. La servit se presară cu verdeaţă.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Piept de gască 1 kg, unt 100 g, ceapă 100 g, zarzavat de supă 200 g, făină 30 g, bulion de tomate 20 g, ciuperci 200 g, măsline 150 g, roşii 300 g, vin alb 100 ml, verdeaţă 1 leg, lămaie 75 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Pieptul de gască se taie felii subţiri, se bat uşor cu pumnul, se sărează şi se prăjesc în unt. În untul rămas se căleşte ceapa tocată şi zarzavatul de supă dat pe răzătoare. După ce legumele s-au călit, se adaugă făina, se stinge cu bulion desfăcut în apa, se lasă să fiarbă 30 min., se pasează sosul prin sită, se potriveşte gustul cu piper şi sare şi se pun în sos bucăţile de carne. Se adaugă ciupercile tăiate julien şi călite în unt, roşiile curăţate de pieliţă şi seminţe, măslinele care au fost fierte 45 min. şi vinul. Se aşează pe deasupra felii de lămaie şi se dă vasul la cuptor timp de 20 min. La servit se presară cu verdeaţă.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 12 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :