Statistics:
Visits: 970 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pui umplut III
Q: | Intreaba despre Pui umplut III |
Ingrediente :
Pui mici a 400-500 g 2 buc, orez 100 g, hribi proaspeţi 300 g, ficat de pasăre 100 g, unt 100 g, sos alb suprem 350 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Puii se curăţă, se spală, se scot oasele de la piept prin tăietura prin care s-au scos intestinele. Ciupercile se curăţă, se taie ştraifuri şi se călesc în unt, se adaugă ficatul de pasăre tocat, sarea, piperul şi orezul şi se călesc împreună circa 20 min. Se stinge cu 300 ml apă şi se dă orezul la cuptor ca să fiarbă 20 min. Se lasă să se răcească, se umplu puii, se coase tăietura, se freacă puii cu sare, se ung cu unt şi se frig la cuptor. Când sunt gata, se tranşează şi se servesc cu sos alb suprem.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Pui mici a 400-500 g 2 buc, orez 100 g, hribi proaspeţi 300 g, ficat de pasăre 100 g, unt 100 g, sos alb suprem 350 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Puii se curăţă, se spală, se scot oasele de la piept prin tăietura prin care s-au scos intestinele. Ciupercile se curăţă, se taie ştraifuri şi se călesc în unt, se adaugă ficatul de pasăre tocat, sarea, piperul şi orezul şi se călesc împreună circa 20 min. Se stinge cu 300 ml apă şi se dă orezul la cuptor ca să fiarbă 20 min. Se lasă să se răcească, se umplu puii, se coase tăietura, se freacă puii cu sare, se ung cu unt şi se frig la cuptor. Când sunt gata, se tranşează şi se servesc cu sos alb suprem.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 14 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :