FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 939
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Perisoare din maruntaie de porc

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Perisoare din maruntaie de porc

 Q:   Intreaba despre Perisoare din maruntaie de porc       
Perisoare din maruntaie de porcIngrediente:

Inimă de porc 300 g, ficat de porc 300 g, slănină afumată 100 g, franzelă 200 g, ceapă 200 g, ulei 250 g, ouă 2 buc, verdeaţă 2 leg, făină 100 g, unt 50 g, smântână 300 g, piper, sare.

Cum se prepară:

Inima şi ficatul de porc se dau de două ori prin maşina de tocat cu sită deasă, iar slănina se toacă mărunt. Franzela se înmoaie în apă şi se stoarce bine. Ceapa se toacă şi se căleşte în ulei. Se amestecă totul şi se adaugă ouăle, verdeaţa tocată, sarea şi piperul şi se formează perişoare de mărimea unei nuci, se dau prin făină şi se prăjesc în ulei. Din unt şi făina rămasă se prepară un sos alb, în care se adaugă uleiul rămas şi puţină apă şi se condimentează cu sare şi piper. Se pun perişoarele în acest sos şi se fierb circa 25 min. La sfârşit se mai potriveşte o dată gustul de sare.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: perisoare, maruntaie de porc, verdeata, ceapa, smantana, sos



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 29 October '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :