Statistics:
Visits: 932 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Perisoare din maruntaie de porc
Q: | Intreaba despre Perisoare din maruntaie de porc |
Ingrediente:
Inimă de porc 300 g, ficat de porc 300 g, slănină afumată 100 g, franzelă 200 g, ceapă 200 g, ulei 250 g, ouă 2 buc, verdeaţă 2 leg, făină 100 g, unt 50 g, smântână 300 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Inima şi ficatul de porc se dau de două ori prin maşina de tocat cu sită deasă, iar slănina se toacă mărunt. Franzela se înmoaie în apă şi se stoarce bine. Ceapa se toacă şi se căleşte în ulei. Se amestecă totul şi se adaugă ouăle, verdeaţa tocată, sarea şi piperul şi se formează perişoare de mărimea unei nuci, se dau prin făină şi se prăjesc în ulei. Din unt şi făina rămasă se prepară un sos alb, în care se adaugă uleiul rămas şi puţină apă şi se condimentează cu sare şi piper. Se pun perişoarele în acest sos şi se fierb circa 25 min. La sfârşit se mai potriveşte o dată gustul de sare.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Inimă de porc 300 g, ficat de porc 300 g, slănină afumată 100 g, franzelă 200 g, ceapă 200 g, ulei 250 g, ouă 2 buc, verdeaţă 2 leg, făină 100 g, unt 50 g, smântână 300 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Inima şi ficatul de porc se dau de două ori prin maşina de tocat cu sită deasă, iar slănina se toacă mărunt. Franzela se înmoaie în apă şi se stoarce bine. Ceapa se toacă şi se căleşte în ulei. Se amestecă totul şi se adaugă ouăle, verdeaţa tocată, sarea şi piperul şi se formează perişoare de mărimea unei nuci, se dau prin făină şi se prăjesc în ulei. Din unt şi făina rămasă se prepară un sos alb, în care se adaugă uleiul rămas şi puţină apă şi se condimentează cu sare şi piper. Se pun perişoarele în acest sos şi se fierb circa 25 min. La sfârşit se mai potriveşte o dată gustul de sare.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: perisoare, maruntaie de porc, verdeata, ceapa, smantana, sos |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :