Statistics:
Visits: 957 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Chiftelute de ficat de porc cu smantana
Q: | Intreaba despre Chiftelute de ficat de porc cu smantana |
Ingreriente:
Ficat de porc 700 g, ceapă 200 g, pătrunjel verde 2 leg, mărar verde 2 leg, franzelă 200 g, ouă 3 buc, făină 75 g, ulei 200 g, roşii 600 g, smântână 300 g, sare.
Cum se prepară:
Ficatul se spală, se taie în bucăţi, se opăreşte, se dă prin maşina de tocat cu ceapa călită şi franzela înmuiată în apă şi stoarsă bine. Se adaugă pătrunjelul tocat, jumătate din cantitatea de mărar tocat, ouăle, sarea şi se amestecă fotul bine. Se formează chifteluţele, se dau prin făină şi se prăjesc în ulei, având grijă ca acestea să rămînă în must. Roşiile se opăresc, se curăţă de pieliţe şi seminţe, se taie cuburi şi se înăbuşe în uleiul rămas, se adaugă smântână, sarea şi restul de mărar tocat. Acest sos se toarnă peste chifteluţe în momentul servirii.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Ficat de porc 700 g, ceapă 200 g, pătrunjel verde 2 leg, mărar verde 2 leg, franzelă 200 g, ouă 3 buc, făină 75 g, ulei 200 g, roşii 600 g, smântână 300 g, sare.
Cum se prepară:
Ficatul se spală, se taie în bucăţi, se opăreşte, se dă prin maşina de tocat cu ceapa călită şi franzela înmuiată în apă şi stoarsă bine. Se adaugă pătrunjelul tocat, jumătate din cantitatea de mărar tocat, ouăle, sarea şi se amestecă fotul bine. Se formează chifteluţele, se dau prin făină şi se prăjesc în ulei, având grijă ca acestea să rămînă în must. Roşiile se opăresc, se curăţă de pieliţe şi seminţe, se taie cuburi şi se înăbuşe în uleiul rămas, se adaugă smântână, sarea şi restul de mărar tocat. Acest sos se toarnă peste chifteluţe în momentul servirii.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: chiftelute, ficat de porc, verdeata, sos de smantana, rosii |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :