Statistics:
Visits: 991 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pateu de ficat de porc III
Q: | Intreaba despre Pateu de ficat de porc III |
Ingrediente:
Ficat de porc 500 g, unt 200 g, untură 100 g, ceapă 100 g, coniac 50 ml, aspic 200 ml, verdeaţă 1 leg, piper, nucşoară, sare.
Cum se prepara:
Ficatul se curăţă de pieliţe şi vine, se taie în bucăţi şi se opăreşte. Ceapa se căleşte în unt, se adaugă ficatul şi se prăjesc sub capac. Se lasă să se răcească, se condimentează cu sare, piper şi nucşoară, se trece de 2-3 ori prin maşina de tocat cu sită deasă, se adaugă restul de unt, untura şi coniacul şi se amestecă, până ce se obţine o pastă omogenă. Se aşează pateul într-o formă, se dă la frig timp de două ore, se scoate din formă, se îmbracă în aspic şi se decorează cu verdeaţă şi filigran de unt.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Ficat de porc 500 g, unt 200 g, untură 100 g, ceapă 100 g, coniac 50 ml, aspic 200 ml, verdeaţă 1 leg, piper, nucşoară, sare.
Cum se prepara:
Ficatul se curăţă de pieliţe şi vine, se taie în bucăţi şi se opăreşte. Ceapa se căleşte în unt, se adaugă ficatul şi se prăjesc sub capac. Se lasă să se răcească, se condimentează cu sare, piper şi nucşoară, se trece de 2-3 ori prin maşina de tocat cu sită deasă, se adaugă restul de unt, untura şi coniacul şi se amestecă, până ce se obţine o pastă omogenă. Se aşează pateul într-o formă, se dă la frig timp de două ore, se scoate din formă, se îmbracă în aspic şi se decorează cu verdeaţă şi filigran de unt.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Tag-uri: pateu, ficat de porc, nucsoara, coniac |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 22 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :