FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 991
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Pateu de ficat de porc III

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Pateu de ficat de porc III

 Q:   Intreaba despre Pateu de ficat de porc III       
Pateu de ficat de porc IIIIngrediente:

Ficat de porc 500 g, unt 200 g, untură 100 g, ceapă 100 g, coniac 50 ml, aspic 200 ml, verdeaţă 1 leg, piper, nucşoară, sare.

Cum se prepara:

Ficatul se curăţă de pieliţe şi vine, se taie în bucăţi şi se opăreşte. Ceapa se căleşte în unt, se adaugă ficatul şi se prăjesc sub capac. Se lasă să se răcească, se condimentează cu sare, piper şi nucşoară, se trece de 2-3 ori prin maşina de tocat cu sită deasă, se adaugă restul de unt, untura şi coniacul şi se amestecă, până ce se obţine o pastă omogenă. Se aşează pateul într-o formă, se dă la frig timp de două ore, se scoate din formă, se îmbracă în aspic şi se decorează cu verdeaţă şi filigran de unt.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com


Tag-uri: pateu, ficat de porc, nucsoara, coniac



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 22 April '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :