Statistics:
Visits: 1,197 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pateu de ficat de pasare in aspic
Q: | Intreaba despre Pateu de ficat de pasare in aspic |
Ingrediente:
Ficat de pasăre 300 g, unt 150 g, aspic 700 ml, verdeaţă 1 leg, piper, sare.
Cum se prepara:
Se curăţă ficatul, se spală în mai multe ape, se fierbe timp de 10 min, se lasă să se răcească şi se dă de 2-3 ori prin maşina de tocat, se amestecă cu untul şi se potriveşte gustul cu piper şi sare. Această compoziţie se repartizează în mod egal în forme pentru aspic, se încălzeşte puţin aspicul, se toarnă în forme peste pateul de ficat şi se dau formele la rece timp de câteva ore. După ce aspicul s-a întărit, se scot pateurile din forme, încălzindu-se puţin formele în apă fierbinte. Se aranjează pateurile pe un platou şi se decorează cu filigran de unt şi verdeaţă.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Ficat de pasăre 300 g, unt 150 g, aspic 700 ml, verdeaţă 1 leg, piper, sare.
Cum se prepara:
Se curăţă ficatul, se spală în mai multe ape, se fierbe timp de 10 min, se lasă să se răcească şi se dă de 2-3 ori prin maşina de tocat, se amestecă cu untul şi se potriveşte gustul cu piper şi sare. Această compoziţie se repartizează în mod egal în forme pentru aspic, se încălzeşte puţin aspicul, se toarnă în forme peste pateul de ficat şi se dau formele la rece timp de câteva ore. După ce aspicul s-a întărit, se scot pateurile din forme, încălzindu-se puţin formele în apă fierbinte. Se aranjează pateurile pe un platou şi se decorează cu filigran de unt şi verdeaţă.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Tag-uri: pateu, ficat de pasare, aspic, gustare, compozitie, gustare |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 22 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :