FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,101
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Pateu de ficat de porc II

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Pateu de ficat de porc II

 Q:   Intreaba despre Pateu de ficat de porc II       
Pateu de ficat de porc IIIngrediente:

Ficat de porc 500 g, untură 50 g, ceapă 100 g, costiţă afumată 50 g, unt 150 g, smântână 100 g, franzelă 200 g, lapte 200 ml, verdeaţă 1 leg, aspic 500 ml, piper, sare.

Cum se prepara:

Ficatul se curăţă de pieliţe şi vine şi se taie bucăţi. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în untură, se adaugă costiţa afumată tăiată mărunt şi bucăţile de ficat şi se prăjesc împreună. Se ia vasul de pe foc, se lasă să se răcească, se dă ficatul de două ori prin maşina de tocat cu sita deasă, se adaugă franzela înmuiată în lapte şi stoarsă bine, se amestecă cu untul şi smântâna, până se obţine o pastă omogenă. Se potriveşte gustul cu sare şi piper, se aşează pateul într-o formă, ce se dă la frig pe timp de circa două ore. Se scoate apoi din formă, se aşează pe un platou, se îmbracă în aspic şi se decorează cu verdeaţă şi filigran de unt.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com


Tag-uri: pateu, ficat de porc, costita afumata, piper



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 22 April '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :