FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 863
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Pateu de ficat de porc I

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Pateu de ficat de porc I

 Q:   Intreaba despre Pateu de ficat de porc I       
Pateu de ficat de porc IIngrediente:

Ficat de porc 500 g, ceapă 100 g, franzelă 200 g, lapte 200 ml, untură 100 g, unt 150 g, smântână 100 g, aspic 500 g, verdeaţă 1 leg, piper, sare.

Cum se prepara:

Ficatul se curăţă de pieliţe şi vine, se taie în bucăţi şi se fierbe în apă împreună cu o ceapă. După ce a fiert, se lasă să se răcească şi se dă de 2-3 ori prin maşina de tocat cu sită deasă. Se amestecă cu untul, smântâna şi untura, se adaugă franzela ce a fost înmuiată în lapte şi stoarsă bine, se potriveşte gustul cu sare şi piper şi se amestecă această compoziţie, până se obţine o pastă omogenă şi spumoasă. Se aşează într-o formă şi se dă la rece timp de două ore. Se scoate apoi pateul din formă, se asază pe un platou, se îmbracă în aspic şi se decorează cu verdeaţă şi filigran de unt.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com


Tag-uri: pateu, ficat de porc, aspic, ceapa, verdeata, gustare



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 22 April '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :