Statistics:
Visits: 1,323 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ficatei de pasare in aspic
Q: | Intreaba despre Ficatei de pasare in aspic |
Ficatei de pasare in aspic:
Ingrediente:
Ficăţei de pasăre 350 g, foi de dafin 1 buc, aspic 600 g, morcovi şi pătrunjel fiert 150 g, verdeaţă 1 leg, unt 20 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Ficăţeii de pasăre se curăţă de fiere şi pieliţe şl se fierb 10 min în apă cu sare şi o foaie de dafin. Se strecoară, se lasă să se răcească, se aşază in forme pentru aspic, se decorează cu felii de morcov şi pătrunjel fierte şi tăiate cu un dispozitiv de tăiat ornamental legumele. Se încălzeşte puţin aspicul, se toarnă peste ficăţei şi se pun formele la rece. După ce aspicul s-a întărit, se scot ficăţeii din forme, încălzindu-se puţin formele în apă fierbinte. Se aşează pe un platou şi se decorează cu verdeaţă, cubuleţe de aspic şi filigran de unt.
Ingrediente:
Ficăţei de pasăre 350 g, foi de dafin 1 buc, aspic 600 g, morcovi şi pătrunjel fiert 150 g, verdeaţă 1 leg, unt 20 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Ficăţeii de pasăre se curăţă de fiere şi pieliţe şl se fierb 10 min în apă cu sare şi o foaie de dafin. Se strecoară, se lasă să se răcească, se aşază in forme pentru aspic, se decorează cu felii de morcov şi pătrunjel fierte şi tăiate cu un dispozitiv de tăiat ornamental legumele. Se încălzeşte puţin aspicul, se toarnă peste ficăţei şi se pun formele la rece. După ce aspicul s-a întărit, se scot ficăţeii din forme, încălzindu-se puţin formele în apă fierbinte. Se aşează pe un platou şi se decorează cu verdeaţă, cubuleţe de aspic şi filigran de unt.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 18 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :