Statistics:
Visits: 837 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pasta din ficat de pasare
Q: | Intreaba despre Pasta din ficat de pasare |
Ingrediente:
200- 300 g ficăţei de pasăre, 150- 200 g unt, 100 g untură sau ulei, 100 g ceapă, 1 lingură de coniac, sare, nucşoară sau piper, după gust.
Mod de preparare:
Ficăţeii se pun la fiert şi cand dau aproape în clocot se scurg de apă, se spală bine, apoi se curăţă de vinişoare şi se taie mărunt. Separat, într-o tigaie, se căleşte în ulei ceapa tăiată mărunt. Cand ceapa s-a călit se adaugă ficăţeii şi împreună se mai călesc 5- 6 min, după care, cat sunt încă fierbinţi, se strivesc cu dosul unei furculiţe, apoi se trec prin sită şi se amestecă bine cu unt frecat spumă şi cu celelalte componente din reţetă. După gust, pasta se poate pregăti şi fără ceapă, iar în loc de ficăţei se poate folosi pate de ficat.
200- 300 g ficăţei de pasăre, 150- 200 g unt, 100 g untură sau ulei, 100 g ceapă, 1 lingură de coniac, sare, nucşoară sau piper, după gust.
Mod de preparare:
Ficăţeii se pun la fiert şi cand dau aproape în clocot se scurg de apă, se spală bine, apoi se curăţă de vinişoare şi se taie mărunt. Separat, într-o tigaie, se căleşte în ulei ceapa tăiată mărunt. Cand ceapa s-a călit se adaugă ficăţeii şi împreună se mai călesc 5- 6 min, după care, cat sunt încă fierbinţi, se strivesc cu dosul unei furculiţe, apoi se trec prin sită şi se amestecă bine cu unt frecat spumă şi cu celelalte componente din reţetă. După gust, pasta se poate pregăti şi fără ceapă, iar în loc de ficăţei se poate folosi pate de ficat.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :