FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 732
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Pastravi in aspic

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Pastravi in aspic

 Q:   Intreaba despre Pastravi in aspic       
Pastravi in aspicIngrediente

5-6 păstrăvi (mici sau de aceeaşi mărime), 30 g gelatină, 100 ml vin roşu, legume pentru supă

Mod de preparare

Se fierbe păstrăvul, apoi se curăţă de piele, se aranjează pe un platou şi se ornează fiecare păstrăv în parte, cu bucăţi de legume, după care se lasă să se răcească.
In apa în care a fiert peştele se adaugă vinul şi gelatina, se amestecă împreună pe foc moale pană se dizolvă gelatina bine, după care se strecoară totul prin tifon pus dublu şi se lasă să se răcească fără să se închege. Apoi se toarnă peste păstrăvii aranjaţi pe platou lăsîndu-se să se răcească în continuare pană se încheagă lichidul, formînd aspicul. Se serveşte cu sos scordolea.


Tag-uri: pastrav, gelatina, vin rosu



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 09 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :