Statistics:
Visits: 740 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pastravi in aspic
Q: | Intreaba despre Pastravi in aspic |
Ingrediente
5-6 păstrăvi (mici sau de aceeaşi mărime), 30 g gelatină, 100 ml vin roşu, legume pentru supă
Mod de preparare
Se fierbe păstrăvul, apoi se curăţă de piele, se aranjează pe un platou şi se ornează fiecare păstrăv în parte, cu bucăţi de legume, după care se lasă să se răcească.
In apa în care a fiert peştele se adaugă vinul şi gelatina, se amestecă împreună pe foc moale pană se dizolvă gelatina bine, după care se strecoară totul prin tifon pus dublu şi se lasă să se răcească fără să se închege. Apoi se toarnă peste păstrăvii aranjaţi pe platou lăsîndu-se să se răcească în continuare pană se încheagă lichidul, formînd aspicul. Se serveşte cu sos scordolea.
5-6 păstrăvi (mici sau de aceeaşi mărime), 30 g gelatină, 100 ml vin roşu, legume pentru supă
Mod de preparare
Se fierbe păstrăvul, apoi se curăţă de piele, se aranjează pe un platou şi se ornează fiecare păstrăv în parte, cu bucăţi de legume, după care se lasă să se răcească.
In apa în care a fiert peştele se adaugă vinul şi gelatina, se amestecă împreună pe foc moale pană se dizolvă gelatina bine, după care se strecoară totul prin tifon pus dublu şi se lasă să se răcească fără să se închege. Apoi se toarnă peste păstrăvii aranjaţi pe platou lăsîndu-se să se răcească în continuare pană se încheagă lichidul, formînd aspicul. Se serveşte cu sos scordolea.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 09 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :