FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 883
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Medalion de pasare

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Medalion de pasare

 Q:   Intreaba despre Medalion de pasare       
Medalion de pasare Ingrediente

600 g carne de pasăre, 300 g sos alb, 100 g unt, 500 g salată ă la rus, 100 g maioneză, sare, piper, 300 g aspic.

Mod de preparare

Se fierbe pasărea, se curăţă carnea de pe oase şi se trece prin maşina de tocat. Separat se prepară un sos alb, la care se adaugă jumătate din aspicul prevăzut.

Din acest sos se pune jumătate la carnea tocată şi după ce s-a amestecat se mai adaugă unt frecat spumă, sare şi piper, după gust, amestecandu-se din nou bine.

Se ia o formă rotundă de tablă cu diametrul de 7 cm ÅŸi inălÅ£imea de 1 cm (formă fără fund), se udă cu apă rece, se aÅŸază pe un fund de lemn, se umple cu compoziÅ£ia (pasta) de pasăre preparatÄ ƒ mai inainte, se netezeÅŸte la suprafaţă cu cuÅ£itul, apoi se ridică forma rămanand pasta sub forma unui cilindru cu inălÅ£imea de 1 cm.

La fel se procedează cu intreaga cantitate de compoziţie, după care medalioanele se lasă să se intărească la rece. Medalioanele formate şi răcite se glasează fiecare cu restul de sos, uşor incălzit şi amestecat pană se leagă, după care se pun din nou la rece.

După ce s-au intărit, se ornează cu cate o floare făcută din legume tăiate şi combinate şi frunze de pătrunjel verde; acestea se aplică lipindu-se cu aspic. Se glasează apoi din nou, de data aceasta cu aspic lichid.

Toate aceste operaţii se fac la rece.
Cu aceeaşi formă rotundă de tablă, fără fund, se fac medalioane din salată â la rus, deasupra cărora se aşază medalioanele preparate din carne de pasăre. Pe margine, medalioanele de salată â la rus se ornează cu maioneză.

Medalioanele se aranjează pe un platou garnisit pe margine cu frunze de salată verde, sau şi cu restul de aspic inchegat şi tocat mărunt sau in diferite forme.


Tag-uri: pasare, sos, unt



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 20 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :