FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 874
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ostropel de pasare

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Ostropel de pasare

 Q:   Intreaba despre Ostropel de pasare       
Ostropel de pasareIngrediente :

Carne de pasăre 1 kg, ulei 125 g, ceapă 150 g, morcovi l00 g, ţelină l00 g, făină 50 g, bulion de tomate 50 g, lămaie 100 g sau oţet 40 ml, usturoi 25 g, vin 100 ml, sare.

Mod de preparare :

Carnea de pasăre se taie bucăţi, se sărează şi se prăjeşte în ulei. În uleiul rămas se căleşte făina, se adaugă morcovii şi ţelină date pe răzătoare şi ceapa tocată mărunt. Se stinge cu bulion desfăcut în apă, se lasă să fiarbă 30 min. şi se pasează sosul peste carne. Se adaugă zeamă de lămaie sau oţet, vin şi mujdei de usturoi. Se potriveşte gustul de sare şi se mai fierbe 20 min. Se mănâncă cu garnituri de legume.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: pasare, morcovi, vin, ulei



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 12 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :