FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,987
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Oase afumate

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Oase afumate

 Q:   Intreaba despre Oase afumate       
Oase afumateOasele ramase de la transarea porcului, scoaterea suncilor si a muschilor (oasele de la sira spinarii, ciolanele, rasoalele) se pun in saramura care se pregateste astfel: la 1 L de apa fiarta se pun 150 g sare, 2 g silitra, 1 lingurita de zahar, 1 foaie de dafin si cateva boabe de piper.

Dupa 4—5 zile oasele se scot din saramura, se clatesc in apa rece, se zvanta bine, se leaga cu o sfoara si se tin atarnate la fum cald 1—2 zile.Oasele nu se tin nici la fum prea cald si nici mai mult, deoarece se usuca. Inainte de intrebuintare (fierbere), oasele se tin 10—20 min in apa calduta, dupa care se clatesc in apa rece.


Tag-uri: oase, porc, sunca



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 04 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :