Statistics:
Visits: 946 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pasare cu mere
Q: | Intreaba despre Pasare cu mere |
Ingrediente :
Carne de pasăre 1 kg, mere acre 1 kg, unt 125 g, făină 50 g, smântână 250 g, supă de oase 250 ml, zahăr tos 25 g, lămâie 75 g, verdeaţă 1 leg, piper, sare.
Mod de preparare :
Pasărea se porţionează, se sărează şi se prăjeşte în unt. Se adaugă supă de oase şi se fierbe înăbuşit circa 20 min. Se adaugă merele curăţate de coaja şi sâmburi şi tăiate în sferturi. Din 50 g unt, făină, supă de oase şi smântână se face un sos alb, în care se pune zahăr, zeamă de lămaie şi sare. Se toarnă sosul peste carne şi se mai fierb împreună cateva minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de pasăre 1 kg, mere acre 1 kg, unt 125 g, făină 50 g, smântână 250 g, supă de oase 250 ml, zahăr tos 25 g, lămâie 75 g, verdeaţă 1 leg, piper, sare.
Mod de preparare :
Pasărea se porţionează, se sărează şi se prăjeşte în unt. Se adaugă supă de oase şi se fierbe înăbuşit circa 20 min. Se adaugă merele curăţate de coaja şi sâmburi şi tăiate în sferturi. Din 50 g unt, făină, supă de oase şi smântână se face un sos alb, în care se pune zahăr, zeamă de lămaie şi sare. Se toarnă sosul peste carne şi se mai fierb împreună cateva minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 12 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :