Statistics:
Visits: 803 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Sos de hrean I
Q: | Intreaba despre Sos de hrean I |
Ingrediente :
Hrean 300 g, unt 50 g, franzelă (miez) 100 g, mere 100 g, smântână 150 g, supă de oase 350 ml, oţet 9° 40 ml, sare.
Mod de preparare :
Miezul de franzelă se înmoaie în apă, se stoarce şi se pasează prin sită, se amestecă cu untul topit şi se pune la fiert în supă de oase. Se adaugă hreanul ras, merele curăţate şi date pe răzătoare şi oţetul şi se fierb împreună circa 15 min. la un foc domol. Smântână se subţiază cu supă de oase şi se adaugă la sos, se potriveşte gustul de sare şi se mai dă o dată în clocot. Se consumă cald la rasoluri.
Vă dorim poftă bună!
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Hrean 300 g, unt 50 g, franzelă (miez) 100 g, mere 100 g, smântână 150 g, supă de oase 350 ml, oţet 9° 40 ml, sare.
Mod de preparare :
Miezul de franzelă se înmoaie în apă, se stoarce şi se pasează prin sită, se amestecă cu untul topit şi se pune la fiert în supă de oase. Se adaugă hreanul ras, merele curăţate şi date pe răzătoare şi oţetul şi se fierb împreună circa 15 min. la un foc domol. Smântână se subţiază cu supă de oase şi se adaugă la sos, se potriveşte gustul de sare şi se mai dă o dată în clocot. Se consumă cald la rasoluri.
Vă dorim poftă bună!
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 25 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :