FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 792
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Crema de conopida I

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Crema de conopida I

 Q:   Intreaba despre Crema de conopida I       
Crema de conopida IIngrediente:

Conopidă 1 kg, morcovi 100 g, pătrunjel 100 g, ţelină 100 g, ceapă 150 g, supă de oase 2 l, făină 75 g, lapte 150 ml, unt 150 g, ouă 2 buc, franzelă 150 g, sare.

Mod de preparare:

Morcovii, pătrunjelul si ţelina se dau pe răzătoare, ceapa se toacă mărunt şi se călesc împreună în 50 g unt. Se adaugă făina, se stinge cu supă de oase şi se pun la fiert. Conopida se desface în bucheţele şi se fierbe în supă de oase, se pasează prin sită atât legumele cât şi conopida, se subţiază cu restul de supă şi se dă vasul din nou la foc. Gălbenuşurile se amestecă cu lapte, se subţiază cu supă de oase, se adaugă la cremă şi se mai fierbe crema câteva minute. La sfârşit se potriveşte gustul de sare. Franzela se taie cuburi, care se stropesc cu unt topit şi se rumenesc în cuptor. Crema se serveşte cu crutoane şi puţin unt topit.


Tag-uri: conopida, morcovi, lapte, franzela



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 07 May '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :