Statistics:
Visits: 887 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Sos de ciuperci cu vin
Q: | Intreaba despre Sos de ciuperci cu vin |
Ingrediente :
Unt 100 ,g, ceapă 150 g, ciuperci 200 g, făină 50 g, vin alb 100 ml, bulion de tomate 25 g, supă de oase 400 ml, piper, sare.
Mod de preparare :
Ceapa se dă pe răzătoare, se căleşte în unt, se adaugă ciupercile opărite, scurse şi tăiate julien şi se călesc împreună, până ce ciupercile sînt moi. Se stinge cu vin amestecat cu supă de oase şi o lingură de bulion şi se lasă să fiarbă 20 min. Separat, se încălzeşte restul de unt, în care se căleşte făina, se stinge cu supă de oase, se lasă să fiarbă 20 min., se amestecă cu ciupercile şi se mai dă un clocot. La sfârşit se potriveşte gustul cu sare şi piper. Se foloseşte la fripturi.
Vă dorim poftă bună!
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Unt 100 ,g, ceapă 150 g, ciuperci 200 g, făină 50 g, vin alb 100 ml, bulion de tomate 25 g, supă de oase 400 ml, piper, sare.
Mod de preparare :
Ceapa se dă pe răzătoare, se căleşte în unt, se adaugă ciupercile opărite, scurse şi tăiate julien şi se călesc împreună, până ce ciupercile sînt moi. Se stinge cu vin amestecat cu supă de oase şi o lingură de bulion şi se lasă să fiarbă 20 min. Separat, se încălzeşte restul de unt, în care se căleşte făina, se stinge cu supă de oase, se lasă să fiarbă 20 min., se amestecă cu ciupercile şi se mai dă un clocot. La sfârşit se potriveşte gustul cu sare şi piper. Se foloseşte la fripturi.
Vă dorim poftă bună!
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 25 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :