FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 879
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Crema de mazare

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Crema de mazare

 Q:   Intreaba despre Crema de mazare       
Crema de mazareIngrediente:

Mazăre (conservă) 600 g, supă de oase 2 l, ceapă 150 g, unt 150 g, făină 100 g, ouă 2 buc, lapte 150 ml, franzelă 150 g, sare.

Mod de preparare:

Ceapa se toaca mărunt şi se căleşte în 100 g unt. Se adaugă făina, se călesc puţin împreună, apoi se pune mazărea care a fost scursă bine şi se mai călesc câteva minute. Se stinge cu supă de oase, se lasă să fiarbă 30 min., se pasează printr-un pasoar sau sită, se amestecă cu restul de supă de oase şi se pune din nou la fiert. Gălbenuşurile se amestecă cu laptele, se subţiază cu supă de oase, se adaugă la cremă şi se potriveşte gustul de sare. Franzela se taie cubuleţe, care se stropesc cu unt şi se rumenesc la cuptor. Crema se serveşte cu crutoane şi puţin unt topit.


Tag-uri: mazare, ceapa, crutoane, franzela, oua



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 07 May '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :