FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,038
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Muschi de vaca cu sos de vin si macaroane

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Muschi de vaca cu sos de vin si macaroane

 Q:   Intreaba despre Muschi de vaca cu sos de vin si macaroane       
Muschi de vaca cu sos de vin si macaroaneIngrediente

600 g carne, 100 g untura, 100 g morcov, 2 cepe, 1 lingura de bulion, 1 capatana de usturoi, 300 g macaroane, 50 g unt, 100 ml vin, 60 g cascaval, 1 lingura de faina, 1 foaie de dafin, 1 fir de cimbru, sare, piper.

Mod de preparare

Se ia o bucata de carne macra, se impaneaza cu suvite de morcov si cu feliute de usturoi, se sareaza, se presara cu piper si se rumeneste intr-o tigaie cu untura incinsa.

Dupa ce carnea s-a rumenit se scoate in alt vas, iar in untura ramasa se presara faina, se adauga ceapa taiata felii, restul de morcovi si se calesc impreuna, dupa care se adauga bulion, se stinge cu apa calda si se rastoarna peste carne.

Se mai adauga cimbrul, foaia de dafin si se tine la fiert acoperit cu capac pana carnea se face frageda dupa care se scoate din cratita, se taie in felii si se pune intr-o tava sau alta cratita.

In cratita cu sos se adauga vinul, se potriveste de sare si de lichid (daca mai este nevoie se adauga supa de oase sau apa calda) si se mai da in 2—3 clocote, dupa care sosul se strecoara peste carne.

Se serveste cu macaroane fierte stropite cu unt cald, presarate cu cascaval ras pe deasupra si cu sos.


Tag-uri: vaca, sos, vin, macaroane



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 27 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :