Statistics:
Visits: 1,030 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Muschi de vaca cu sos de vin si macaroane
Q: | Intreaba despre Muschi de vaca cu sos de vin si macaroane |
Ingrediente
600 g carne, 100 g untura, 100 g morcov, 2 cepe, 1 lingura de bulion, 1 capatana de usturoi, 300 g macaroane, 50 g unt, 100 ml vin, 60 g cascaval, 1 lingura de faina, 1 foaie de dafin, 1 fir de cimbru, sare, piper.
Mod de preparare
Se ia o bucata de carne macra, se impaneaza cu suvite de morcov si cu feliute de usturoi, se sareaza, se presara cu piper si se rumeneste intr-o tigaie cu untura incinsa.
Dupa ce carnea s-a rumenit se scoate in alt vas, iar in untura ramasa se presara faina, se adauga ceapa taiata felii, restul de morcovi si se calesc impreuna, dupa care se adauga bulion, se stinge cu apa calda si se rastoarna peste carne.
Se mai adauga cimbrul, foaia de dafin si se tine la fiert acoperit cu capac pana carnea se face frageda dupa care se scoate din cratita, se taie in felii si se pune intr-o tava sau alta cratita.
In cratita cu sos se adauga vinul, se potriveste de sare si de lichid (daca mai este nevoie se adauga supa de oase sau apa calda) si se mai da in 2—3 clocote, dupa care sosul se strecoara peste carne.
Se serveste cu macaroane fierte stropite cu unt cald, presarate cu cascaval ras pe deasupra si cu sos.
600 g carne, 100 g untura, 100 g morcov, 2 cepe, 1 lingura de bulion, 1 capatana de usturoi, 300 g macaroane, 50 g unt, 100 ml vin, 60 g cascaval, 1 lingura de faina, 1 foaie de dafin, 1 fir de cimbru, sare, piper.
Mod de preparare
Se ia o bucata de carne macra, se impaneaza cu suvite de morcov si cu feliute de usturoi, se sareaza, se presara cu piper si se rumeneste intr-o tigaie cu untura incinsa.
Dupa ce carnea s-a rumenit se scoate in alt vas, iar in untura ramasa se presara faina, se adauga ceapa taiata felii, restul de morcovi si se calesc impreuna, dupa care se adauga bulion, se stinge cu apa calda si se rastoarna peste carne.
Se mai adauga cimbrul, foaia de dafin si se tine la fiert acoperit cu capac pana carnea se face frageda dupa care se scoate din cratita, se taie in felii si se pune intr-o tava sau alta cratita.
In cratita cu sos se adauga vinul, se potriveste de sare si de lichid (daca mai este nevoie se adauga supa de oase sau apa calda) si se mai da in 2—3 clocote, dupa care sosul se strecoara peste carne.
Se serveste cu macaroane fierte stropite cu unt cald, presarate cu cascaval ras pe deasupra si cu sos.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 27 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :