Statistics:
Visits: 900 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Muschi de vaca umplut ca o rulada
Q: | Intreaba despre Muschi de vaca umplut ca o rulada |
Ingrediente
1 muschi intreg, 300 g carne de porc, 100 g sunca, 100 g slanina afumata, 2 oua, 2-3 morcovi, sare, piper, ulei.
Mod de preparare
Se curata muschiul de vaca de seu si de pielite, se despica in lungime si se bate cu ciocanul de snitele ca sa se subtieze. Carnea de porc se trece de 2 ori prin masina de tocat cu sita deasa, dupa care se adauga sare, piper, 2 oua si se amesteca bine.
Compozitia respectiva se aseaza pe muschiul intins, la mijloc se pun cateva fasii lungi de slanina, sunca, morcov fiert, se ruleaza apoi muschiul si se leaga ca salamul, cu ata groasa. Se pune intr-o tava cu putin ulei si se prajeste pe toate partile.
Dupa aceea se pune la fiert intr-un vas spatios atat cat sa intre muschiul, se umple cu supa de oase sau cu apa, la care se mai adauga zarzavat, sare si cateva boabe de piper si se lasa sa fiarba lent 50—60 min.
Muschiul se lasa sa stea inca 30—40 min in zeama in care a fiert.
Se serveste taiat in felii si cu diferite garnituri de legume.
1 muschi intreg, 300 g carne de porc, 100 g sunca, 100 g slanina afumata, 2 oua, 2-3 morcovi, sare, piper, ulei.
Mod de preparare
Se curata muschiul de vaca de seu si de pielite, se despica in lungime si se bate cu ciocanul de snitele ca sa se subtieze. Carnea de porc se trece de 2 ori prin masina de tocat cu sita deasa, dupa care se adauga sare, piper, 2 oua si se amesteca bine.
Compozitia respectiva se aseaza pe muschiul intins, la mijloc se pun cateva fasii lungi de slanina, sunca, morcov fiert, se ruleaza apoi muschiul si se leaga ca salamul, cu ata groasa. Se pune intr-o tava cu putin ulei si se prajeste pe toate partile.
Dupa aceea se pune la fiert intr-un vas spatios atat cat sa intre muschiul, se umple cu supa de oase sau cu apa, la care se mai adauga zarzavat, sare si cateva boabe de piper si se lasa sa fiarba lent 50—60 min.
Muschiul se lasa sa stea inca 30—40 min in zeama in care a fiert.
Se serveste taiat in felii si cu diferite garnituri de legume.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 27 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :