FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 905
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Muschi de vaca umplut ca o rulada

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Muschi de vaca umplut ca o rulada

 Q:   Intreaba despre Muschi de vaca umplut ca o rulada       
Muschi de vaca umplut ca o ruladaIngrediente

1 muschi intreg, 300 g carne de porc, 100 g sunca, 100 g slanina afumata, 2 oua, 2-3 morcovi, sare, piper, ulei.

Mod de preparare

Se curata muschiul de vaca de seu si de pielite, se despica in lungime si se bate cu ciocanul de snitele ca sa se subtieze. Carnea de porc se trece de 2 ori prin masina de tocat cu sita deasa, dupa care se adauga sare, piper, 2 oua si se amesteca bine.

Compozitia respectiva se aseaza pe muschiul intins, la mijloc se pun cateva fasii lungi de slanina, sunca, morcov fiert, se ruleaza apoi muschiul si se leaga ca salamul, cu ata groasa. Se pune intr-o tava cu putin ulei si se prajeste pe toate partile.

Dupa aceea se pune la fiert intr-un vas spatios atat cat sa intre muschiul, se umple cu supa de oase sau cu apa, la care se mai adauga zarzavat, sare si cateva boabe de piper si se lasa sa fiarba lent 50—60 min.

Muschiul se lasa sa stea inca 30—40 min in zeama in care a fiert.
Se serveste taiat in felii si cu diferite garnituri de legume.


Tag-uri: muschi, vaca, rulada



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 27 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :