Statistics:
Visits: 822 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Macaroane cu carne de vaca
Q: | Intreaba despre Macaroane cu carne de vaca |
Ingreriente:
Macaroane 500 g, carne de vacă 400 g, ceapă 100 g, ulei 100 g, ciuperci 500 g, caşcaval 150 g, ouă 4 buc, roşii 300 g, sare.
Cum se prepară:
Macaroanele se rup în două şi se fierb în apă cu sare timp de 30 min. Se scurg, se trec printr-un jet de apă rece şi se lasă să se scurgă bine. Ceapa se toacă şi se căleşte în ulei. Se adaugă carnea trecută prin maşina de tocat şi se căleşte împreună cu ceapa timp de 30-40 min, stingându-se din când în când ca putină apă. Se lasă să se răcească şi se mai trece odată prin maşina de tocat. Ciupercile se curăţă, se spală în mai multe ape, se taie julien, se călesc in ulei. Roşiile se curăţă de pieliţe şi seminţe şi se taie cuburi. Se adaugă ouăle, caşcavalul şi sarea, se amestecă totul şi se dă vasul la cuptor pentru gratinare.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Macaroane 500 g, carne de vacă 400 g, ceapă 100 g, ulei 100 g, ciuperci 500 g, caşcaval 150 g, ouă 4 buc, roşii 300 g, sare.
Cum se prepară:
Macaroanele se rup în două şi se fierb în apă cu sare timp de 30 min. Se scurg, se trec printr-un jet de apă rece şi se lasă să se scurgă bine. Ceapa se toacă şi se căleşte în ulei. Se adaugă carnea trecută prin maşina de tocat şi se căleşte împreună cu ceapa timp de 30-40 min, stingându-se din când în când ca putină apă. Se lasă să se răcească şi se mai trece odată prin maşina de tocat. Ciupercile se curăţă, se spală în mai multe ape, se taie julien, se călesc in ulei. Roşiile se curăţă de pieliţe şi seminţe şi se taie cuburi. Se adaugă ouăle, caşcavalul şi sarea, se amestecă totul şi se dă vasul la cuptor pentru gratinare.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: macaroane, carne de vaca, ciuperci, mancare |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 03 July '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :