FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 813
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Macaroane cu carne de vaca

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Macaroane cu carne de vaca

 Q:   Intreaba despre Macaroane cu carne de vaca       
Macaroane cu carne de vacaIngreriente:

Macaroane 500 g, carne de vacă 400 g, ceapă 100 g, ulei 100 g, ciuperci 500 g, caşcaval 150 g, ouă 4 buc, roşii 300 g, sare.

Cum se prepară:

Macaroanele se rup în două şi se fierb în apă cu sare timp de 30 min. Se scurg, se trec printr-un jet de apă rece şi se lasă să se scurgă bine. Ceapa se toacă şi se căleşte în ulei. Se adaugă carnea trecută prin maşina de tocat şi se căleşte împreună cu ceapa timp de 30-40 min, stingându-se din când în când ca putină apă. Se lasă să se răcească şi se mai trece odată prin maşina de tocat. Ciupercile se curăţă, se spală în mai multe ape, se taie julien, se călesc in ulei. Roşiile se curăţă de pieliţe şi seminţe şi se taie cuburi. Se adaugă ouăle, caşcavalul şi sarea, se amestecă totul şi se dă vasul la cuptor pentru gratinare.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: macaroane, carne de vaca, ciuperci, mancare



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 03 July '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :