Statistics:
Visits: 909 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Biftec tartar
Q: | Intreaba despre Biftec tartar |
Ingrediente
500-600 g muschi sau capac de vaca, 6 oua, 5 g piper, 100 g unt, 300 g ceapa, 50 g verdeata taiata marunt, 1 lingurita boia de ardei, sare.
Mod de preparare
Muschiul de vaca sau capacul curatat de pielite se taie in bucati si se trece prin masina de tocat, apoi se amesteca cu o parte de sare si piper.
Se formeaza portii rotunde cu cate o gropita in mijloc in care se pune cate un galbenus crud.
Se garniseste cu frunze de salata verde, ceapa taiata marunt, verdeata (patrunjel verde), boia, sare, piper si cate o felioara de unt.
Se serveste crud. Dupa preferinta, se poate servi si cu mustar.
500-600 g muschi sau capac de vaca, 6 oua, 5 g piper, 100 g unt, 300 g ceapa, 50 g verdeata taiata marunt, 1 lingurita boia de ardei, sare.
Mod de preparare
Muschiul de vaca sau capacul curatat de pielite se taie in bucati si se trece prin masina de tocat, apoi se amesteca cu o parte de sare si piper.
Se formeaza portii rotunde cu cate o gropita in mijloc in care se pune cate un galbenus crud.
Se garniseste cu frunze de salata verde, ceapa taiata marunt, verdeata (patrunjel verde), boia, sare, piper si cate o felioara de unt.
Se serveste crud. Dupa preferinta, se poate servi si cu mustar.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 27 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :