FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 909
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Biftec tartar

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Biftec tartar

 Q:   Intreaba despre Biftec tartar       
Biftec tartarIngrediente

500-600 g muschi sau capac de vaca, 6 oua, 5 g piper, 100 g unt, 300 g ceapa, 50 g verdeata taiata marunt, 1 lingurita boia de ardei, sare.

Mod de preparare

Muschiul de vaca sau capacul curatat de pielite se taie in bucati si se trece prin masina de tocat, apoi se amesteca cu o parte de sare si piper.

Se formeaza portii rotunde cu cate o gropita in mijloc in care se pune cate un galbenus crud.

Se garniseste cu frunze de salata verde, ceapa taiata marunt, verdeata (patrunjel verde), boia, sare, piper si cate o felioara de unt.

Se serveste crud. Dupa preferinta, se poate servi si cu mustar.


Tag-uri: biftec, vaca, oua



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 27 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :