Statistics:
Visits: 842 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Muschi de porc si de vaca - Flora Bucovinei
Q: | Intreaba despre Muschi de porc si de vaca - Flora Bucovinei |
Ingrediente
1 bucata de muschi de vaca si 1 bucata de muschi de porc (cam de cate 500 g fiecare), 100 g slanina afumata, 3-4 oua, morcov, legume, untura, faina, bulion.
Mod de preparare
Ambele bucati de muschi se despica pe lungime si se bat putin cu ciocanul de carne. Se sareaza, se pipereaza, apoi pe fiecare se aseaza, in lungime, morcovi fierti, suvite de slanina afumata si la mijloc se pun ouale fierte.
Se ruleaza cat mai strans ambele bucati intr-un sul si se leaga cu sfoara. Se aseaza intr-o tava, se ung pe deasupra cu untura si se introduc in cuptor unde se frig si se intorc din cand in cand pana se vor rumeni pe toate partile.
Dupa aceea se adauga cateva felii de ceapa si de legume si se continua frigerea. Intre timp, se stropeste cu apa, pentru ca sa nu se arda sucul care se formeaza.
Cand se constata ca este gata, friptura se scoate din tava in alt vas, iar peste legume se presara o lingura de faina, se mai adauga 30 g bulion sau 1 pahar de suc de rosii si se stinge cu supa de oase sau cu apa calda.
Se da in cateva clocote si se strecoara. Friptura se serveste calda, taiata in felii, cu garnitura de cartofi sau orez si cu sosul de la friptura. Acest preparat poate fi servit si rece.
1 bucata de muschi de vaca si 1 bucata de muschi de porc (cam de cate 500 g fiecare), 100 g slanina afumata, 3-4 oua, morcov, legume, untura, faina, bulion.
Mod de preparare
Ambele bucati de muschi se despica pe lungime si se bat putin cu ciocanul de carne. Se sareaza, se pipereaza, apoi pe fiecare se aseaza, in lungime, morcovi fierti, suvite de slanina afumata si la mijloc se pun ouale fierte.
Se ruleaza cat mai strans ambele bucati intr-un sul si se leaga cu sfoara. Se aseaza intr-o tava, se ung pe deasupra cu untura si se introduc in cuptor unde se frig si se intorc din cand in cand pana se vor rumeni pe toate partile.
Dupa aceea se adauga cateva felii de ceapa si de legume si se continua frigerea. Intre timp, se stropeste cu apa, pentru ca sa nu se arda sucul care se formeaza.
Cand se constata ca este gata, friptura se scoate din tava in alt vas, iar peste legume se presara o lingura de faina, se mai adauga 30 g bulion sau 1 pahar de suc de rosii si se stinge cu supa de oase sau cu apa calda.
Se da in cateva clocote si se strecoara. Friptura se serveste calda, taiata in felii, cu garnitura de cartofi sau orez si cu sosul de la friptura. Acest preparat poate fi servit si rece.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 27 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :