FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 879
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Musaca de vinete

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Musaca de vinete

 Q:   Intreaba despre Musaca de vinete       
Musaca de vineteIngrediente

300 g carne macra de vaca, 200 g carne de porc, 150 g untura, 2-3 cepe, 1,5 kg vinete, 300 g rosii, 2-3 oua, 100 g smantana, 50 g cascaval, 1 legatura verdeata, 50 ,g faina, 30 g pesmet, piper, sare, 600 g sos tomat.

Mod de preparare

Carnea taiata in bucati mici se inabusa impreuna cu ceapa taiata marunt. Cand este gata se lasa sa se raceasca, apoi se da prin masina de tocat, Se adauga 2 oua, piper, sare, verdeata taiata marunt, sare si se amesteca.

intr-o tava unsa cu untura si presarata cu pesmet, se aseaza alternativ un strat de vinete si unul de carne, iar intre ele felii de rosii (in total 3 straturi de felii de vinete prajite si 2 straturi de carne). Peste ultimul strat de vinete se aseaza rosii taiate.

Tava se introduce in cuptor si, cand incepe sa se coaca musacaua, se toarna deasupra 1 ou batut amestecat bine cu faina si smantana, se presara totul cu cascaval ras si se introduce din nou in cuptor, tinandu-se pana se rumeneste. Se serveste cu sos tomat.


Tag-uri: musaca, vinete, untura



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 27 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :