Statistics:
Visits: 836 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Vinete gratinate II
Q: | Intreaba despre Vinete gratinate II |
Ingrediente
5-6 vinete, 300 g branză, 50 g caşcaval, 2-3 ouă, 100 g făină, 50 g unt, 100 g smantană, sare, pesmet, ulei pentru prăjit.
Mod de preparare
Vinetele se taie in felii lungi, se sărează, se trec prin făină şi se prăjesc in ulei. Se unge o tavă, se presară cu pesmet şi se aşază alternativ un strat de vinete, un strat de branză, ultimul rand trebuind să fie de vinete.
Apoi, din gălbenuşurile amestecate cu 1—2 linguri făină, smantană şi albuşurile bătute spumă, se prepară un sos care se toarnă peste vinete, se presară cu caşcaval ras şi se introduce tava in cuptor la foc potrivit, pană se gratinează vinetele deasupra.
5-6 vinete, 300 g branză, 50 g caşcaval, 2-3 ouă, 100 g făină, 50 g unt, 100 g smantană, sare, pesmet, ulei pentru prăjit.
Mod de preparare
Vinetele se taie in felii lungi, se sărează, se trec prin făină şi se prăjesc in ulei. Se unge o tavă, se presară cu pesmet şi se aşază alternativ un strat de vinete, un strat de branză, ultimul rand trebuind să fie de vinete.
Apoi, din gălbenuşurile amestecate cu 1—2 linguri făină, smantană şi albuşurile bătute spumă, se prepară un sos care se toarnă peste vinete, se presară cu caşcaval ras şi se introduce tava in cuptor la foc potrivit, pană se gratinează vinetele deasupra.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 20 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :