Statistics:
Visits: 1,166 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Mancare de vinete
Q: | Intreaba despre Mancare de vinete |
Ingrediente:
Vinete 1,5 kg, roşii 1 kg, usturoi 30 g, ulei 75 g, făină 25 g, ceapă 100 g, pesmet 30 g, sare.
Mod de preparare:
Se coc vinetele, se curăţă şi se desfac faşii. Roşiile se curăţă de coajă şi seminţe şi se taie felii. Din usturoi se prepară un mujdei. Ceapa se căleşte în ulei, se adaugă făina şi se stinge cu apă. Se unge un vas de cuptor cu ulei, se presară cu pesmet, se aşază un strat de vinete, urmat de un rand de felii de roşii şi se repetă operaţia, pană s-au pus toate vinetele şi toate roşiile. Se toarnă pe deasupra mujdeiul de usturoi şi ceapa călită. Se da vasul la cuptor pentru 20-25 min. pentru gratinare.
Vinete 1,5 kg, roşii 1 kg, usturoi 30 g, ulei 75 g, făină 25 g, ceapă 100 g, pesmet 30 g, sare.
Mod de preparare:
Se coc vinetele, se curăţă şi se desfac faşii. Roşiile se curăţă de coajă şi seminţe şi se taie felii. Din usturoi se prepară un mujdei. Ceapa se căleşte în ulei, se adaugă făina şi se stinge cu apă. Se unge un vas de cuptor cu ulei, se presară cu pesmet, se aşază un strat de vinete, urmat de un rand de felii de roşii şi se repetă operaţia, pană s-au pus toate vinetele şi toate roşiile. Se toarnă pe deasupra mujdeiul de usturoi şi ceapa călită. Se da vasul la cuptor pentru 20-25 min. pentru gratinare.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 09 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :