FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 881
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Vinete pane II

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Vinete pane II

 Q:   Intreaba despre Vinete pane II       
Vinete pane IIIngrediente:

Vinete 1 km, făină 50 g, ouă 2 buc, pesmet 50 g, ulei 100 g, unt 50 g, sare.

Mod de prepare :

Se curăţă vinetele de coajă, se taie felii în lung, se sărează, se lasă o oră să se scurgă, se şterg cu un ştergar, se trec prin făină, ou şi pesmet şi se prăjesc în ulei pe ambele părţi. La servit se adaugă unt topit pe fiecare porţie piperul şi sarea. Se ia vasul de pe foc şi se umplu cu această rompoziţie vinetele prin crestăturile făcute. Se leagă vinetele cu frunze de ţelină opărite. Se baga vasul la cuptor timp de 15 min. Se prepară un sos din uleiul rămas, ceapa rămasă în bulion, se stinge cu puţină apă şi se toarnă peste vinete. Se curăţă roşiile de pieliţe şi seminţe, se taie în două şi se pun peste vinete. Se toarnă pe deasupra vinul şi se presară cu restul de mărar. Se introduce vasul din nou la cuptor timp de 45 minute.


Tag-uri: vinete, faina, oua, pesmet, ulei, sare



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 11 May '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :