Statistics:
Visits: 894 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Vinete pane II
Q: | Intreaba despre Vinete pane II |
Ingrediente:
Vinete 1 km, făină 50 g, ouă 2 buc, pesmet 50 g, ulei 100 g, unt 50 g, sare.
Mod de prepare :
Se curăţă vinetele de coajă, se taie felii în lung, se sărează, se lasă o oră să se scurgă, se şterg cu un ştergar, se trec prin făină, ou şi pesmet şi se prăjesc în ulei pe ambele părţi. La servit se adaugă unt topit pe fiecare porţie piperul şi sarea. Se ia vasul de pe foc şi se umplu cu această rompoziţie vinetele prin crestăturile făcute. Se leagă vinetele cu frunze de ţelină opărite. Se baga vasul la cuptor timp de 15 min. Se prepară un sos din uleiul rămas, ceapa rămasă în bulion, se stinge cu puţină apă şi se toarnă peste vinete. Se curăţă roşiile de pieliţe şi seminţe, se taie în două şi se pun peste vinete. Se toarnă pe deasupra vinul şi se presară cu restul de mărar. Se introduce vasul din nou la cuptor timp de 45 minute.
Vinete 1 km, făină 50 g, ouă 2 buc, pesmet 50 g, ulei 100 g, unt 50 g, sare.
Mod de prepare :
Se curăţă vinetele de coajă, se taie felii în lung, se sărează, se lasă o oră să se scurgă, se şterg cu un ştergar, se trec prin făină, ou şi pesmet şi se prăjesc în ulei pe ambele părţi. La servit se adaugă unt topit pe fiecare porţie piperul şi sarea. Se ia vasul de pe foc şi se umplu cu această rompoziţie vinetele prin crestăturile făcute. Se leagă vinetele cu frunze de ţelină opărite. Se baga vasul la cuptor timp de 15 min. Se prepară un sos din uleiul rămas, ceapa rămasă în bulion, se stinge cu puţină apă şi se toarnă peste vinete. Se curăţă roşiile de pieliţe şi seminţe, se taie în două şi se pun peste vinete. Se toarnă pe deasupra vinul şi se presară cu restul de mărar. Se introduce vasul din nou la cuptor timp de 45 minute.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :