FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,050
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Medalion de porc cu ciuperci

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Medalion de porc cu ciuperci

 Q:   Intreaba despre Medalion de porc cu ciuperci       
Medalion de porc cu ciuperci Ingreriente:

Muşchi de porc 750 g, ulei 150 g, ceapă 200 g, făină 75 g, bulion 25 g, smântână 200 g, ciuperci proaspete 300 g, verdeaţă 1 leg, orez 250 g, unt 50 g, piper, sare.

Cum se prepară:

Muşchiul se taie felii de circa 75 g, se bate cu un batşniţel, se trece prin făină şi se prăjeşte în jumătate din cantitatea de ulei. Se pune carnea în alt vas, se strecoară pe deasupra uleiul rămas de la prăjit, se adaugă apă cât să acopere carnea, se condimentează cu piper şi sare şi se lasă să fiarbă circa 20 min. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în restul de ulei, se adaugă ciupercile tăiate julien şi se călesc împreună circa 10 min. Se ad augă restul de făină, se stinge cu bulion desfăcut în apă, se potriveşte gustul de sare şi se lasă sosul să fiarbă circa 20 min. La sfârşit se adaugă smântâna. Orezul ales, spălat şi scurs se căleşte în unt, se adaugă puţină sare şi piper boabe şi se stinge din când în când cu apă, apoi se adaugă 750 ml apă şi se dă vasul la cuptor timp de 20 min. La servit se aşează în mijlocul farfuriei un polonic de orez, se pune deasupra un medalion şi se toarnă peste el o cantitate de sos.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: medalion de porc, ciuperci, sos, orez, verdeata



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 29 October '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :