Statistics:
Visits: 1,060 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Medalion de porc cu ciuperci
Q: | Intreaba despre Medalion de porc cu ciuperci |
Ingreriente:
Muşchi de porc 750 g, ulei 150 g, ceapă 200 g, făină 75 g, bulion 25 g, smântână 200 g, ciuperci proaspete 300 g, verdeaţă 1 leg, orez 250 g, unt 50 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Muşchiul se taie felii de circa 75 g, se bate cu un batşniţel, se trece prin făină şi se prăjeşte în jumătate din cantitatea de ulei. Se pune carnea în alt vas, se strecoară pe deasupra uleiul rămas de la prăjit, se adaugă apă cât să acopere carnea, se condimentează cu piper şi sare şi se lasă să fiarbă circa 20 min. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în restul de ulei, se adaugă ciupercile tăiate julien şi se călesc împreună circa 10 min. Se ad augă restul de făină, se stinge cu bulion desfăcut în apă, se potriveşte gustul de sare şi se lasă sosul să fiarbă circa 20 min. La sfârşit se adaugă smântâna. Orezul ales, spălat şi scurs se căleşte în unt, se adaugă puţină sare şi piper boabe şi se stinge din când în când cu apă, apoi se adaugă 750 ml apă şi se dă vasul la cuptor timp de 20 min. La servit se aşează în mijlocul farfuriei un polonic de orez, se pune deasupra un medalion şi se toarnă peste el o cantitate de sos.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Muşchi de porc 750 g, ulei 150 g, ceapă 200 g, făină 75 g, bulion 25 g, smântână 200 g, ciuperci proaspete 300 g, verdeaţă 1 leg, orez 250 g, unt 50 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Muşchiul se taie felii de circa 75 g, se bate cu un batşniţel, se trece prin făină şi se prăjeşte în jumătate din cantitatea de ulei. Se pune carnea în alt vas, se strecoară pe deasupra uleiul rămas de la prăjit, se adaugă apă cât să acopere carnea, se condimentează cu piper şi sare şi se lasă să fiarbă circa 20 min. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în restul de ulei, se adaugă ciupercile tăiate julien şi se călesc împreună circa 10 min. Se ad augă restul de făină, se stinge cu bulion desfăcut în apă, se potriveşte gustul de sare şi se lasă sosul să fiarbă circa 20 min. La sfârşit se adaugă smântâna. Orezul ales, spălat şi scurs se căleşte în unt, se adaugă puţină sare şi piper boabe şi se stinge din când în când cu apă, apoi se adaugă 750 ml apă şi se dă vasul la cuptor timp de 20 min. La servit se aşează în mijlocul farfuriei un polonic de orez, se pune deasupra un medalion şi se toarnă peste el o cantitate de sos.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: medalion de porc, ciuperci, sos, orez, verdeata |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :