FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,090
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Toba cu sange

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Toba cu sange

 Q:   Intreaba despre Toba cu sange       
Toba cu sangeIngrediente:

Cap de porc cu guşă 2,5 kg, limbă de vacă 1 kg, şorici de porc 1 kg, inimă de porc 1 kg, piper 10 g, usturoi 40 g, sange de porc 500 g, sare 75 g, stomac de porc 2 buc.

Mod de preparare:

Capul de porc, limba, şoriciul şi inima se fierb, se dezosează carnea de la cap, se taie totul în felii şi bucăţi potrivite ca mărime, se adaugă piper, mujdei de usturoi, sare şi sangele şi se amestecă totul bine. Se umplu stomacurile de porc, se leagă capătul pe unde s-a făcut umplerea, se ţin circa 1- 2 ore în apă fierbinte, cu temperatura de 90°C, se lasă să se zvante şi se pun în afumătoare la un fum călduţ timp de trei ore.


Tag-uri: gusa, toba, sorici, inima de porc



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 13 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :