Statistics:
Visits: 1,090 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Toba cu sange
Q: | Intreaba despre Toba cu sange |
Ingrediente:
Cap de porc cu guşă 2,5 kg, limbă de vacă 1 kg, şorici de porc 1 kg, inimă de porc 1 kg, piper 10 g, usturoi 40 g, sange de porc 500 g, sare 75 g, stomac de porc 2 buc.
Mod de preparare:
Capul de porc, limba, şoriciul şi inima se fierb, se dezosează carnea de la cap, se taie totul în felii şi bucăţi potrivite ca mărime, se adaugă piper, mujdei de usturoi, sare şi sangele şi se amestecă totul bine. Se umplu stomacurile de porc, se leagă capătul pe unde s-a făcut umplerea, se ţin circa 1- 2 ore în apă fierbinte, cu temperatura de 90°C, se lasă să se zvante şi se pun în afumătoare la un fum călduţ timp de trei ore.
Cap de porc cu guşă 2,5 kg, limbă de vacă 1 kg, şorici de porc 1 kg, inimă de porc 1 kg, piper 10 g, usturoi 40 g, sange de porc 500 g, sare 75 g, stomac de porc 2 buc.
Mod de preparare:
Capul de porc, limba, şoriciul şi inima se fierb, se dezosează carnea de la cap, se taie totul în felii şi bucăţi potrivite ca mărime, se adaugă piper, mujdei de usturoi, sare şi sangele şi se amestecă totul bine. Se umplu stomacurile de porc, se leagă capătul pe unde s-a făcut umplerea, se ţin circa 1- 2 ore în apă fierbinte, cu temperatura de 90°C, se lasă să se zvante şi se pun în afumătoare la un fum călduţ timp de trei ore.
Tag-uri: gusa, toba, sorici, inima de porc |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 13 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :