Statistics:
Visits: 1,411 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Snitel de porc umplut cu ciuperci
Q: | Intreaba despre Snitel de porc umplut cu ciuperci |
Ingrediente :
Pulpă de porc 750 g, ciuperci proaspete 600 g, ceapă 150 g, ulei 100 g, verdeaţă 1 leg, făină 50 g, ouă 2 buc, pesmet 75 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Se porţionează pulpa de porc, se sărează şi se bate cu un bătator de şniţel. Ceapa se căleşte în ulei, se adaugă ciupercile opărite şi tocate mărunt şi se continuă călirea. La sfarşit se pune piper, sare şi verdeaţă tocată. Cu această compoziţie se umplu snitele şi li se dă formă de plic, se fixează marginile plicului cu scobitori, se dau prin făină, ou şi pesmet şi se prăjesc în ulei încins. Se servesc cu garnituri de legume şi salate.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Pulpă de porc 750 g, ciuperci proaspete 600 g, ceapă 150 g, ulei 100 g, verdeaţă 1 leg, făină 50 g, ouă 2 buc, pesmet 75 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Se porţionează pulpa de porc, se sărează şi se bate cu un bătator de şniţel. Ceapa se căleşte în ulei, se adaugă ciupercile opărite şi tocate mărunt şi se continuă călirea. La sfarşit se pune piper, sare şi verdeaţă tocată. Cu această compoziţie se umplu snitele şi li se dă formă de plic, se fixează marginile plicului cu scobitori, se dau prin făină, ou şi pesmet şi se prăjesc în ulei încins. Se servesc cu garnituri de legume şi salate.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 31 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :