FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 985
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cotlet de porc cazinou

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Cotlet de porc cazinou

 Q:   Intreaba despre Cotlet de porc cazinou       
Cotlet de porc cazinouIngreriente:

Cotlet de porc 750 g, ulei 400 g, ciuperci 100 g, orez 100 g, mazăre (conservă) 100 g, ceapă 200 g, cartofi 1 kg, ouă 4 buc, unt 125 g, făină 75 g, lapte 350 ml, caşcaval 50 g, piper, sare.

Cum se prepară:

Se porţionează carnea, se bate cu un batşniţel, se trece prin făină şi se prăjeşte în ulei. Cartofii se curăţă, se taie în cuburi mari, se fierb în apă cu sare, se scurg, se pasează, se adaugă untul şi apoi ouăle, unul câte unul. Cu acest piure se umple un cornet sau poş şi se decorează marginile cotletelor. La mijlocul cotletelor se aşează orezul fiert în apă cu sare, ciupercile tăiate peştişori şi apoi călite în ulei împreună cu ceapa tocată mărunt, mazărea verde, piperul şi sarea. Din restul de unt, făină şi lapte se prepară un sos alb, care se toarnă peste ciuperci, orez şi mazăre. Se presară pe deasupra cu caşcaval şi se dau cotletele la cuptor pentru gratinare.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: cotlet de porc, ciuperci, mazare, ceapa



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 29 October '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :