Statistics:
Visits: 985 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Cotlet de porc cazinou
Q: | Intreaba despre Cotlet de porc cazinou |
Ingreriente:
Cotlet de porc 750 g, ulei 400 g, ciuperci 100 g, orez 100 g, mazăre (conservă) 100 g, ceapă 200 g, cartofi 1 kg, ouă 4 buc, unt 125 g, făină 75 g, lapte 350 ml, caşcaval 50 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Se porţionează carnea, se bate cu un batşniţel, se trece prin făină şi se prăjeşte în ulei. Cartofii se curăţă, se taie în cuburi mari, se fierb în apă cu sare, se scurg, se pasează, se adaugă untul şi apoi ouăle, unul câte unul. Cu acest piure se umple un cornet sau poş şi se decorează marginile cotletelor. La mijlocul cotletelor se aşează orezul fiert în apă cu sare, ciupercile tăiate peştişori şi apoi călite în ulei împreună cu ceapa tocată mărunt, mazărea verde, piperul şi sarea. Din restul de unt, făină şi lapte se prepară un sos alb, care se toarnă peste ciuperci, orez şi mazăre. Se presară pe deasupra cu caşcaval şi se dau cotletele la cuptor pentru gratinare.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Cotlet de porc 750 g, ulei 400 g, ciuperci 100 g, orez 100 g, mazăre (conservă) 100 g, ceapă 200 g, cartofi 1 kg, ouă 4 buc, unt 125 g, făină 75 g, lapte 350 ml, caşcaval 50 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Se porţionează carnea, se bate cu un batşniţel, se trece prin făină şi se prăjeşte în ulei. Cartofii se curăţă, se taie în cuburi mari, se fierb în apă cu sare, se scurg, se pasează, se adaugă untul şi apoi ouăle, unul câte unul. Cu acest piure se umple un cornet sau poş şi se decorează marginile cotletelor. La mijlocul cotletelor se aşează orezul fiert în apă cu sare, ciupercile tăiate peştişori şi apoi călite în ulei împreună cu ceapa tocată mărunt, mazărea verde, piperul şi sarea. Din restul de unt, făină şi lapte se prepară un sos alb, care se toarnă peste ciuperci, orez şi mazăre. Se presară pe deasupra cu caşcaval şi se dau cotletele la cuptor pentru gratinare.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: cotlet de porc, ciuperci, mazare, ceapa |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :