Statistics:
Visits: 1,047 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Cotlet de porc cu ciuperci
Q: | Intreaba despre Cotlet de porc cu ciuperci |
Ingreriente:
Cotlet de porc 750 g, ciuperci 400 g, ulei 150 g, supă de oase 300 g, făină 50 g, unt 100 g, lapte 400 ml, caşcaval 50 g, smântână 250 g, ouă 2 buc, verdeaţă 1 leg, piper, sare.
Cum se prepară:
Se porţionează cotletele, se bat cu un batşniţel, se trec prin făină şi se prăjesc în ulei. Se aşează într-o cratiţă, se toarnă peste ele supă de oase şi se fierb 20 min. Ciupercile se curăţă, se spală, se călesc în unt şi se condimentează cu sare şi piper. Din 50 g unt, făină şi lapte se prepară un sos alb, în care se adaugă gălbenuşurile, sarea şi caşcavalul. Se amestecă ciupercile cu sosul alb şi smântână şi se mai fierbe puţin. La servit, pe fiecare cotlet, se pune o cantitate corespunzătoare de sos de ciuperci şi se presară pe deasupra cu verdeaţă.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Cotlet de porc 750 g, ciuperci 400 g, ulei 150 g, supă de oase 300 g, făină 50 g, unt 100 g, lapte 400 ml, caşcaval 50 g, smântână 250 g, ouă 2 buc, verdeaţă 1 leg, piper, sare.
Cum se prepară:
Se porţionează cotletele, se bat cu un batşniţel, se trec prin făină şi se prăjesc în ulei. Se aşează într-o cratiţă, se toarnă peste ele supă de oase şi se fierb 20 min. Ciupercile se curăţă, se spală, se călesc în unt şi se condimentează cu sare şi piper. Din 50 g unt, făină şi lapte se prepară un sos alb, în care se adaugă gălbenuşurile, sarea şi caşcavalul. Se amestecă ciupercile cu sosul alb şi smântână şi se mai fierbe puţin. La servit, pe fiecare cotlet, se pune o cantitate corespunzătoare de sos de ciuperci şi se presară pe deasupra cu verdeaţă.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: cotlet de porc, ciuperci, smantana, supa de oase, verdeata |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :