Statistics:
Visits: 1,334 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Cotlet de porc cu cartofi si ciuperci
Q: | Intreaba despre Cotlet de porc cu cartofi si ciuperci |
Ingreriente:
Cotlet de porc 750 g, ceapă 1 kg, ulei 220 g, slănină afumată 100 g, ciuperci 200 g, cartofi 1,5 kg, bulion de tomate 50 g, verdeaţă 1 leg, piper, sare.
Cum se prepară:
Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei. Cotletele se porţionează, se sărează, se prăjesc în ulei şi se aşează peste ceapa călită. În grăsimea rămasă se călesc ciupercile tăiate julien şi, cind sunt aproape gata, se adaugă slănină tăiată feliuţe şi se mai călesc împreună câteva minute. Se adaugă sare, piper şi bulion subţiat cu apă şi se toarnă peste cotlete. Se pun pe deasupra cartofii tăiaţi cuburi şi se fierbe totul, sub capac, timp de 30 min. La servit se presară cu verdeaţă tocată mărunt.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Cotlet de porc 750 g, ceapă 1 kg, ulei 220 g, slănină afumată 100 g, ciuperci 200 g, cartofi 1,5 kg, bulion de tomate 50 g, verdeaţă 1 leg, piper, sare.
Cum se prepară:
Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei. Cotletele se porţionează, se sărează, se prăjesc în ulei şi se aşează peste ceapa călită. În grăsimea rămasă se călesc ciupercile tăiate julien şi, cind sunt aproape gata, se adaugă slănină tăiată feliuţe şi se mai călesc împreună câteva minute. Se adaugă sare, piper şi bulion subţiat cu apă şi se toarnă peste cotlete. Se pun pe deasupra cartofii tăiaţi cuburi şi se fierbe totul, sub capac, timp de 30 min. La servit se presară cu verdeaţă tocată mărunt.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: cotlet de porc, cartofi, ciuperci, verdeata |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :