Statistics:
Visits: 834 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Mancare de vacuta cu spanac
Q: | Intreaba despre Mancare de vacuta cu spanac |
Ingreriente:
Carne de vacă 750 g, spanac 2 kg, ceapă 175 g, ulei 150 g, bulion de tomate 50 g, făină 100 g, usturoi 15 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Carnea se taie în porţii, se sărează, se prăjeşte în ulei şi se scoate în alt vas, se adaugă puţină apă şi se fierbe timp de 2 ore. Spanacul se curăţă, se spală în mai multe ape, se fierbe tirnp de circa 15 min, apoi se pune într-o strecurătoare şi se lasă să se scurgă bine. În uleiul rămas se căleşte ceapa tocată, se stinge cu bulionul subţiat cu apă şi se adaugă făina rumenită într-o tigaie uscată. Spanacul se taie ştraifuri şi se adaugă la sos împreună cu carnea şi se lasă să mai fiarbă împreună circa 30 de min. La sfârşit se pune mujdeiul de usturoi şi se potriveşte gustul cu sare şi piper.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de vacă 750 g, spanac 2 kg, ceapă 175 g, ulei 150 g, bulion de tomate 50 g, făină 100 g, usturoi 15 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Carnea se taie în porţii, se sărează, se prăjeşte în ulei şi se scoate în alt vas, se adaugă puţină apă şi se fierbe timp de 2 ore. Spanacul se curăţă, se spală în mai multe ape, se fierbe tirnp de circa 15 min, apoi se pune într-o strecurătoare şi se lasă să se scurgă bine. În uleiul rămas se căleşte ceapa tocată, se stinge cu bulionul subţiat cu apă şi se adaugă făina rumenită într-o tigaie uscată. Spanacul se taie ştraifuri şi se adaugă la sos împreună cu carnea şi se lasă să mai fiarbă împreună circa 30 de min. La sfârşit se pune mujdeiul de usturoi şi se potriveşte gustul cu sare şi piper.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 03 July '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :