FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,090
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Pastrama de vaca

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Pastrama de vaca

 Q:   Intreaba despre Pastrama de vaca       
Pastrama de vacaIngrediente:

Carne de vacă (pulpă) 3 kg, sare 70 g, usturoi 40 g, piper 4 g, boia de ardei dulce 10 g, zahăr 15 g, salpetru de Chile (silitră) 5 g.

Mod de preparare:

Pulpa de vită se taie în felii lungi şi se pune într-un baiţ pregătit din 2,5 l apă, sare, mujdei de usturoi, piper măcinat, boia de ardei dulce, zahăr şi salpetru. Se lasă carnea să stea în acest baiţ două zile, într-un loc rece. Se scoate din baiţ, se zvantă şi se pune în afumătoare la un fum cald şi se ţine, pană ce carnea se coace (se frăgezeşte).


Tag-uri: afumatura, vaca, boia, mujdei



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 13 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :