Statistics:
Visits: 1,103 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pastrama de vaca
Q: | Intreaba despre Pastrama de vaca |
Ingrediente:
Carne de vacă (pulpă) 3 kg, sare 70 g, usturoi 40 g, piper 4 g, boia de ardei dulce 10 g, zahăr 15 g, salpetru de Chile (silitră) 5 g.
Mod de preparare:
Pulpa de vită se taie în felii lungi şi se pune într-un baiţ pregătit din 2,5 l apă, sare, mujdei de usturoi, piper măcinat, boia de ardei dulce, zahăr şi salpetru. Se lasă carnea să stea în acest baiţ două zile, într-un loc rece. Se scoate din baiţ, se zvantă şi se pune în afumătoare la un fum cald şi se ţine, pană ce carnea se coace (se frăgezeşte).
Carne de vacă (pulpă) 3 kg, sare 70 g, usturoi 40 g, piper 4 g, boia de ardei dulce 10 g, zahăr 15 g, salpetru de Chile (silitră) 5 g.
Mod de preparare:
Pulpa de vită se taie în felii lungi şi se pune într-un baiţ pregătit din 2,5 l apă, sare, mujdei de usturoi, piper măcinat, boia de ardei dulce, zahăr şi salpetru. Se lasă carnea să stea în acest baiţ două zile, într-un loc rece. Se scoate din baiţ, se zvantă şi se pune în afumătoare la un fum cald şi se ţine, pană ce carnea se coace (se frăgezeşte).
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 13 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :