FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,365
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Limba de vaca afumata

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Limba de vaca afumata

 Q:   Intreaba despre Limba de vaca afumata       
Limba de vaca afumataIngrediente:

Limbă de vacă 3 kg, sare 60 g, salpetru de Chile 5 g, usturoi 30 g.

Mod de preparare:

Limba de vacă se pune într-o saramură preparată din 2 l apă, 60 g sare şi 5 g salpetru şi se lasă 7- 8 zile într-un loc rece. Se scoate din baiţ, se fierbe, se curăţă de pieliţă, se trece prin mujdei de usturoi şi se pune în afumătoare, la început la un fum rece şi, după ce s-a colorat, se pune la un fum cald pe timp de 2- 3 ore.


Tag-uri: limba, afumatura, mujdei, salpetru



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 13 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :