Statistics:
Visits: 1,158 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Sos diavolo
Q: | Intreaba despre Sos diavolo |
Ingrediente:
Ceapă 400 g, usturoi 30 g, vin alb 150 mi, sos brun 300 g, supă de oase 200 ml, cimbru 1 fir, dafin 2 foi, boia de ardei dulce 5 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Ceapa se dă pe răzătoare sau se trece prin maşina de tocat, se pune la fiert cu mujdeiul de usturoi, vinul alb, sosul brun, supa de oase, cimbrul, dafinul, piperul zdrobit şi boiaua de ardei dulce. Se fierbe timp de 30 min. la un foc domol, apoi se pasează şi se potriveşte gustul de sare. Se foloseşte Ia fripturi din carne de vînat.
Vă dorim poftă bună!
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Ceapă 400 g, usturoi 30 g, vin alb 150 mi, sos brun 300 g, supă de oase 200 ml, cimbru 1 fir, dafin 2 foi, boia de ardei dulce 5 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Ceapa se dă pe răzătoare sau se trece prin maşina de tocat, se pune la fiert cu mujdeiul de usturoi, vinul alb, sosul brun, supa de oase, cimbrul, dafinul, piperul zdrobit şi boiaua de ardei dulce. Se fierbe timp de 30 min. la un foc domol, apoi se pasează şi se potriveşte gustul de sare. Se foloseşte Ia fripturi din carne de vînat.
Vă dorim poftă bună!
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 25 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :