FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,480
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Pastrama din carne de porc

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Pastrama din carne de porc

 Q:   Intreaba despre Pastrama din carne de porc       
Pastrama din carne de porcIngrediente

1 kg carne macra, 20-25 g sare, 3 g piper, 1 g silitra, 2 g zahar, 5 g boia de ardei, 3 g coriandru, 30 g usturoi, 1 fir cimbru.

Mod de preparare

Carnea se taie in bucati groase de 2—3 cm, late de 5—6 cm, si lungi asa cum ies din taietura, care se freaca cu o parte din amestecul de componente prevazute (sare, piper pisat, silitra, zahar, boia de ardei, coriandru, usturoi zdrobit), dupa care se pun indesat intr-u vas emailat si se presara cu restul de amestec de condimente.

Deasupra se pune un fund de lemn pe care se aseaza greutati si se lasa pentru 4—5 zile la temperatura de 18—20°C. Apoi carnea se scoate din vas, se strapunge la un capat, se leaga cu sfoara si se atarna pentru 2—3 zile la fum cald.

Pastrama se serveste ca atare, taiata subtire si servita cu mustar sau cu gogosari in otet.


Tag-uri: pastrama, carne, porc



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 04 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :