FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,440
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Pastrama de gasca

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Pastrama de gasca

 Q:   Intreaba despre Pastrama de gasca       
Pastrama de gascaIngrediente:

Pulpe şi piept de gască grasă 2 kg, boia de ardei dulce 5 g, usturoi 30 g, salpetru de Chile 5 g, piper, sare.

Mod de preparare:

Se dezosează carnea şi se pune într-un baiţ, preparat din apă, salpetru de Chile, sare, piper, boia de ardei şi mujdei de usturoi, în care trebuie să stea la rece trei zile. Se scoate din baiţ, se lasă să se zvante cateva ore, apoi se pune în afumătoare la un fum cald, timp de 3- 4 ore, pană ce carnea este moale.


Tag-uri: gasca, boia, afumatura, piept



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 13 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :