FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,042
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Iepure de casa

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Iepure de casa

 Q:   Intreaba despre Iepure de casa       
Iepure de casa Iepurele de casa se jupoaie de blana ca si cel salbatic si se prepara la fel. Iepurele tanar se prepara fie proaspat, fie se pune la marinat si se tine cateva ore, sau de seara pana dimineata.

Compozitia marinatei este urmatoarea:
200 ml otet, 200 ml vin, 50 ml ulei, 1 capatana de usturoi pisat, 1-2 foi de dafin, cimbru, cateva felii de ceapa si de telina, cteva boabe de piper si de ienibahar.

Iepurele de casa se spala, se curata de toate pielitele si de vine, se taie in bucati potrivite, se amesteca cu ceapa si telina taiate in felii subtiri si apoi se acopera cu componentele aratate.

In loc de marinare, carnea de iepure de casa poate fi oparita cu urmatoarea solutie: 1/4 L otet, 1/4 L apa, 1 ceapa si 1 telina taiate felii subtiri, 1-2 foi de dafin, cateva boabe de piper, sare, dupa gust.

Toate ingredientele se pun la fiert intr-un vas acoperit si se dau intr-un singur clocot, dupa care se rastoarna peste carnea asezata intr-un vas. Dupa cateva ore carnea se poate gati.

Prin marinare se inlatura mirosul specific carnii de iepure si totodata se condimenteaza gustul acesteia. Trebuie avut grija sa se adauge la mancare, in timpul fierberii, si zeama strecurata de la marinata (in care s-a marinat carnea iepurelui).


Tag-uri: iepure, casa, marinata



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 05 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :