FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,100
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Bujenita de iepure

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Bujenita de iepure

 Q:   Intreaba despre Bujenita de iepure       
Bujenita de iepureIngrediente :

Spinarea ÅŸi pulpele dinapoi de la un iepure, vin 1 l , piper 2 g, dafin 2 foi, ienibahar 1 g, cuiÅŸoare 1 fir, sare.

Mod de preparare :

Vinul se fierbe cu condimentele. Carnea de iepure, după ce este scoasă din baiţ, se pune într-un vas, se acoperă cu vinul fiert şl se dă vasul la frigider, avand grijă să se întoarcă carnea în fiecare zi. După 5 zile se scoate din vin, se ţine o zi la vant şi o zi la fum cald. Se poate manca tăiata felii sau se coace la cuptor învelită in cocă de tarte.


Tag-uri: vanat, vin, dafin



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 10 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :