Statistics:
Visits: 1,093 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Bujenita de iepure
Q: | Intreaba despre Bujenita de iepure |
Ingrediente :
Spinarea ÅŸi pulpele dinapoi de la un iepure, vin 1 l , piper 2 g, dafin 2 foi, ienibahar 1 g, cuiÅŸoare 1 fir, sare.
Mod de preparare :
Vinul se fierbe cu condimentele. Carnea de iepure, după ce este scoasă din baiţ, se pune într-un vas, se acoperă cu vinul fiert şl se dă vasul la frigider, avand grijă să se întoarcă carnea în fiecare zi. După 5 zile se scoate din vin, se ţine o zi la vant şi o zi la fum cald. Se poate manca tăiata felii sau se coace la cuptor învelită in cocă de tarte.
Spinarea ÅŸi pulpele dinapoi de la un iepure, vin 1 l , piper 2 g, dafin 2 foi, ienibahar 1 g, cuiÅŸoare 1 fir, sare.
Mod de preparare :
Vinul se fierbe cu condimentele. Carnea de iepure, după ce este scoasă din baiţ, se pune într-un vas, se acoperă cu vinul fiert şl se dă vasul la frigider, avand grijă să se întoarcă carnea în fiecare zi. După 5 zile se scoate din vin, se ţine o zi la vant şi o zi la fum cald. Se poate manca tăiata felii sau se coace la cuptor învelită in cocă de tarte.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 10 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :