Statistics:
Visits: 907 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Iepure de casa cu smantina
Q: | Intreaba despre Iepure de casa cu smantina |
Ingrediente
Pentru 6 portii: 1 kg carne de iepure, 1 ceapa, 1 lingura de faina, 1/2 lingura de mustar, 2-3 boabe de ienibahar si de piper, 100 g smantana, 60 g unt, sare.
Mod de preparare
Carnea scoasa din marinata se sterge, se taie in bucati si se pune la prajit in ulei incins.
Dupa ce carnea s-a prajit, se adauga ceapa taiata marunt si se calesc impreuna pana cand se rumeneste si ceapa putin, apoi se adauga 1/2 lingura de faina, piperul si ienibaharul si se stinge cu apa.
Se lasa sa mai fiarba pana ce carnea este gata. Se adauga smantana care in prealabil se amesteca cu 1/2 lingura de faina si cu una de mustar si se mai fierb impreuna 2—3 min.
Pentru 6 portii: 1 kg carne de iepure, 1 ceapa, 1 lingura de faina, 1/2 lingura de mustar, 2-3 boabe de ienibahar si de piper, 100 g smantana, 60 g unt, sare.
Mod de preparare
Carnea scoasa din marinata se sterge, se taie in bucati si se pune la prajit in ulei incins.
Dupa ce carnea s-a prajit, se adauga ceapa taiata marunt si se calesc impreuna pana cand se rumeneste si ceapa putin, apoi se adauga 1/2 lingura de faina, piperul si ienibaharul si se stinge cu apa.
Se lasa sa mai fiarba pana ce carnea este gata. Se adauga smantana care in prealabil se amesteca cu 1/2 lingura de faina si cu una de mustar si se mai fierb impreuna 2—3 min.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 05 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :