FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 814
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Crema de dovlecei

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Crema de dovlecei

 Q:   Intreaba despre Crema de dovlecei       
Crema de dovleceiIngrediente:

Dovlecei 1 kg, ceapă 150 g, unt 150 g, făină 75 g, ouă 2 buc, lapte 150 ml, supă de oase 2 l, franzelă 150 g, sare.

Mod de preparare:

Ceapa se taie felii şi se căleşte în 100 g unt. Se adaugă făina şi după câteva minute se pun dovleceii tăiaţi felii şi se călesc împreună circa 10 min. Se sting cu supă de oase, se fierb 30 min., se pasează prin sită, se amestecă cu restul de supă şi se pune vasul din nou la foc. Gălbenuşurile se amestecă cu laptele, se subţiază cu supă de oase şi se adaugă la cremă. La sfarşit se potriveşte gustul de sare. Franzela se taie cubuleţe, care se stropesc cu unt topit şi se rumenesc la cuptor. La servit, la fiecare porţie de cremă, se pune câte o cantitate de crutoane şi câte o linguriţă de unt.


Tag-uri: dovlecei, supa, unt, ceapa, oua



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 07 May '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :