Statistics:
Visits: 870 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Crema de conopida II
Q: | Intreaba despre Crema de conopida II |
Ingrediente:
Conopidă 1 kg, supă de oase 2 l, ceapă 150 g, făină 75 g, unt 150 g, lapte 200 ml, ouă 2 buc, franzelă 150 g, sare.
Mod de preparare:
Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în 100 g unt. Se adaugă făina şi conopida desfăcută bucheţele şi se mai călesc împreună câteva minute. Se stinge cu supă de oase şi se pune la fiert. După ce legumele sunt fierte, se pasează printr-o sită, se amestecă cu restul de supă şi se pun din nou la fiert. Gălbenuşurile se amestecă cu laptele, se subţiază cu supă de oase, se adaugă la cremă şi se potriveşte gustul de sare. Franzela se taie cuburi, se stropesc cuburile cu unt şi se rumenesc la cuptor. La servit se adaugă crutoane şi unt topit la fiecare porţie.
Conopidă 1 kg, supă de oase 2 l, ceapă 150 g, făină 75 g, unt 150 g, lapte 200 ml, ouă 2 buc, franzelă 150 g, sare.
Mod de preparare:
Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în 100 g unt. Se adaugă făina şi conopida desfăcută bucheţele şi se mai călesc împreună câteva minute. Se stinge cu supă de oase şi se pune la fiert. După ce legumele sunt fierte, se pasează printr-o sită, se amestecă cu restul de supă şi se pun din nou la fiert. Gălbenuşurile se amestecă cu laptele, se subţiază cu supă de oase, se adaugă la cremă şi se potriveşte gustul de sare. Franzela se taie cuburi, se stropesc cuburile cu unt şi se rumenesc la cuptor. La servit se adaugă crutoane şi unt topit la fiecare porţie.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 07 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :