FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 939
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ghiveci cu carne de berbec

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Ghiveci cu carne de berbec

 Q:   Intreaba despre Ghiveci cu carne de berbec       
Ghiveci cu carne de berbec Ingrediente :

Carne de berbec 750 g, ceapă 250 g, ulei 250 g, ardei graşi 200 g, vinete 300 g, morcovi 200 g, pătrunjel 150 g, ţelină 150 g, fasole verde 200 g, mazăre verde 200 g, cartofi 600 g, varză albă 250 g, roşii 500 g, usturoi 30 g, bulion de tomate 100 g, vin alb 200 ml, verdeaţă 2 leg, cimbru 2 fire, piper, sare.

Mod de preparare :

Carnea de berbec se curăţă de pieliţe, se taie bucăţi de 40- 50 g, se sărează, se prăjeşte în 100 g ulei şi se scoate pe un platou. În uleiul rămas de la prăjitul cărnii se căleşte ceapa tocată mărunt, se stinge cu bulion amestecat cu apă şi mujdei de usturoi, se adaugă carnea şi se fierbe circa 45 min. În restul de 150 g ulei se călesc ardeii graşi, vinetele, varza albă, morcovii, pătr unjelul, ţelina şi cartofii, toate legumele fiind tăiate cuburi mari. Se adaugă fasolea tăiată bucăţi şi mazărea decorticată. Într-o tavă de cuptor se pune jumătate din cantitatea de legume, deasupra se aşează carnea, iar peste carne se pune restul de legume. Sosul în care a fiert carnea se amestecă cu vinul, verdeaţa tocată, piperul, cimbrul şi sarea şi se toarnă peste ghiveci, iar deasupra se aşează roşiile tăiate în două, se dă tava la cuptor şi se lasă să fiarbă, pană ce legumele sunt moi.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: berbec, ardei, fasole, varza



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 10 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :